Sekundová tarifikácia 1+1

18.04.2013

Sekundová tarifikácia 1+1

Vedeli ste, že všetky programy VIPTel majú sekundovú tarifikáciu od prvej sekundy hovoru (1+1). A prečo by vás to malo zaujímať?

Jednoducho preto, že je to pre vás najvýhodnejšie. Až 65% hovorov v telefónnych sieťach je kratších ako 1 minúta. Ak váš operátor uplatňuje minútovú tarifikáciu, zaplatíte za väčšinu vašich hovorov viac, ako ste v skutočnosti pretelefonovali.

Príklad:

Váš operátor pri hlasovom programe uplatňuje minútovú tarifikáciu, alebo sekundovú tarifikáciu až po prvej minúte hovoru. Cena za 1 minútu hovoru do mobilnej siete v SR je 0,12 €. Pri telefonáte s dĺžkou trvania 20 sekúnd zaplatíte za telefonát, akoby trval jednu celú minútu, teda 0,12 €. Pri všetkých programoch VIPTel sa uplatňuje sekundová tarifikácia od prvej sekundy hovoru. Znamená to, že za rovnaký hovor pri cene 0,12 € zaplatíte 0,04 €. Na tom istom hovore ste ušetrili 66% iba vďaka sekundovej tarifikácii. Ak takýchto hovorov uskutočníte 10 denne, tak to predstavuje rozdiel 0,80 € denne. Mesačne môžete ušetriť až 24 €, ktoré by ste zaplatili operátorovi za rovnakú službu iba preto, že pri službách uplatňuje minútovú tarifikáciu.

Zistite viac o výhodách VoIP programov VIPTel.

Hodnotenie: 5


Späť na všetky blogy