10 dôvodov, prečo vyskúšať modernú pevnú linku VIPTel

21.03.2019

10 dôvodov, prečo vyskúšať modernú pevnú linku VIPTel

1. V čom je VIPTel pevná linka moderná

Analógové a ISDN telefonovanie cez klasickú telefónnu sieť postupne nahrádza technológia VoIP, teda telefonovanie cez internet. Nezáleží na tom, kde sa práve nachádzate a či máte po ruke telefón, dovoláte sa odvšadiaľ, napríklad aj cez počítač, smartfón či tablet pripojený na internet. A čo je najlepšie, je to jednoduché a lacné.

2. Telefonovanie v rámci siete zadarmo

Radi a veľa telefonujete? Ak si s partnerom, známym alebo príbuzným zriadite modernú pevnú linku obaja, môžete si volať, koľko chcete a zadarmo. Nemusíte sa viazať a za základný mesačný program neplatíte, takže je ideálny na vyskúšanie tejto služby.

3. Babku nemusíte učiť na nový telefón

Modernú pevnú linku dokáže bez problémov používať aj vaša babka. Ak má klasický analógový telefón a internet, kúpite jej adaptér (tzv. VoIP prevodník) a môže volať tak, ako je zvyknutá – z toho istého telefónu. Ušetreným nákladom za volania sa iste poteší a s mobilom sa už trápiť nemusí.

4. Aj zvuk aj obraz!

Moderná pevná linka splní aj vaše najnáročnejšie požiadavky. S vhodným VoIP zariadením môžete svojho partnera nielen počuť, ale aj vidieť. Vďaka tomu už viac diaľka medzi vami nebude neprekonateľnou prekážkou. Videohovory sú tiež neoceniteľné pri obchodných rokovaniach a iných príležitostiach, kedy je dôležitý osobnejší kontakt.

5. Viacero súbežných hovorov

Potrebujete vybaviť viacero hovorov naraz z jedného telefónneho čísla? Je to možné rovnako ako volanie viacerých osôb z rôznych miest súčasne. Aj preto je moderná pevná linka žiadaná vo firmách, ktoré potrebujú byť prepojení a nonstop k dispozícii.

6. Šetrite na telefonovaní a neplaťte zbytočne veľa – kúpte si radšej ostrov :)

Nie je tajomstvom, že vhodne zvolená VoIP pevná linka znamená zníženie nákladov na telefonovanie (výhodné domáce ceny v SR a zo zahraničia, zvýhodnené ceny do zahraničia) a na nepotrebné zariadenia (na telefonovanie nepotrebujete telefón, na faxovanie nemusíte mať fax).

7. Rôzne možnosti využitia

Volať môžete aj cez aplikáciu vo svojom smartfóne, tablete alebo počítači, ktorý je pripojený na internet. Svoje číslo máte stále so sebou a nikto nespozná, že voláte z modernej pevnej linky, ktokoľvek sa dovolá vám a komukoľvek sa dovoláte vy.

8. Okamžité zriadenie z pohodlia domova

Moderná pevná linka sa dá objednať cez internet, nemusíte nikam chodiť, všetko vybavíte z obývačky alebo kancelárie a volať môžete už o pár minút.

9. Online štatistiky a doplnkové služby ku všetkým programom

V Zákazníckej zóne môžete sledovať štatistiky vašich hovorov, nastaviť výšku bezpečnostného limitu na vaše mesačné výdavky, presmerovať hovory na iné číslo alebo využívať odkazovú schránku.

10. Možnosť využívať ústredňu VIPTel PBX / VIPTel Cloud

Ďalšie veľké výhody prináša ústredňa, vďaka ktorej môžete hovory prepájať, presmeruvávať, smerovať do vyzváňacích skupín, nahrávať, nastaviť uvítaciu hlášku či odkazovú službu a využiť množstvo ďalších funkcií. Pre viac informácií kliknite na www.viptel.sk alebo nás kontaktujte telefonicky na čísle: +421 (0)2 20 28 20 28

Hodnotenie: 5


Späť na všetky blogy