Neprevolajte do zahraničia celý majetok

22.03.2019

Neprevolajte do zahraničia celý majetok

Váš príbuzný je v zahraničí a vy chcete vedieť, ako sa má? Nie je nič jednoduchšie, ako mu zavolať. S VIPTelom voláte do zahraničia za výhodné ceny, ktoré vám dovolia telefonovať pravidelne a nemusíte prihliadať na dĺžku hovorov. A navyše, nemusí volať on vám, keď môžete zavolať vy jemu.

Príklad č.1: Váš manžel je na služobnej ceste v USA. S našimi programami mu voláte, koľko potrebujete, a už sa nemusíte báť, že by vás vyhrešil za vysoký telefónny účet. Stačí mať aktívny program VIPTel M alebo VIPTel L a telefonujete za 4,5 centa za minútu.

Príklad č.2: Vaša sestra žije s rodinou v Prahe. Samozrejme, že si chcete volať na pevnú linku tak dlho a často, ako je možné. Pokiaľ máte program VIPTel M, tak voláte len za necelé 4 centy za minútu, skoro, ako keby bola na Slovensku. Kvalita hlasu je výborná a stále si máte čo povedať bez obáv z výšky faktúry za telefonovanie.

Príklad č.3: Váš šéf je na svadobnej ceste v Španielsku. Síce ho nechcete otravovať, ale vo firme sa dejú významné zmeny, o ktorých si praje byť informovaný. Preto mu každý deň voláte na mobil len za 8 centov za minútu, lebo Vaša firma využíva program VIPTel L.

Príklad č.4: Váš obchodný partner sídli v Číne. Potrebujete mu volať na pevnú linku skoro každý deň a občas sa hovory natiahnu. Vy sa však nemusíte obávať vysokého účtu za telefonovanie, pretože s programom VIPTel M alebo L mu voláte za necelách 5 centov za minútu.

PRO TIP: Pri aktivácii programu VIPTel M si zvoľte 5 krajín zo zvýhodnenej zóny, do ktorých budete volať za zvýhodnenú cenu. Ak si vyberiete program VIPTel L, môžete si zvoliť až 15 krajín so zvýhodnenou cenovou tarifou.

Presvedčte sa o výhodných cenách v našom cenníku.


Späť na všetky blogy