Ako využiť neobmedzené hovory v sieti VIPTel zadarmo?

17.04.2020
Ako využiť neobmedzené hovory v sieti VIPTel zadarmo?

Ako využiť neobmedzené hovory v sieti VIPTel zadarmo?

Chcete byť so svojimi blízkymi v pravidelnom kontakte? Potrebujete intenzívne komunikovať s kolegami, ktorí sú v teréne, alebo pracujú z domu, a neplatiť zbytočne za drahé paušály? Aktivujte si s priateľmi alebo v rámci firmy program VIPTel a môžete si navzájom telefonovať neobmedzene a zadarmo.

S ktorým hlasovým programom môžete využívať nekonečné volania zadarmo?

S každým! Telefonovať neobmedzene zadarmo môžete so všetkými našimi hlasovými programami bez akéhokoľvek navýšenia mesačného poplatku. Ak napríklad využívate program VIPTel S a budete volať iba v rámci našej slovenskej siete VIPTel, nebudete platiť vôbec nič. Pri programoch VIPTel S biznis, VIPTel M a VIPTel L sa volania v rámci našej siete neodpočítavajú z kreditu, ani nezvyšujú mesačný poplatok za využívanie služieb.

Neobmedzene volania v rámci siete zadarmo

Ako aktivujem neobmedzené volania zadarmo?

Neobmedzené volania zadarmo nie je potrebné nijako aktivovať. Ak máte zriadený niektorý z hlasových programov, nekonečné volania v slovenskej sieti VIPTel máte automaticky aktívne.

Ako získam volania zadarmo v rámci rodiny?

Ak si v rámci rodiny plánujete volať iba medzi sebou, stačí, ak si každý člen zriadi hlasový program VIPTel S, s ktorým platíte iba to, čo prevoláte. Ak budete volať iba v rámci našej siete, nebudete za využívanie platiť vôbec nič. Ak plánujete volať aj do mobilných sietí alebo do zahraničia, podľa objemu hovorov odporúčame program VIPTel M alebo VIPTel L. V domácnosti určite oceníte pohodlný VoIP bezdrôtový telefón, ale môžete tiež využívať našu VoIP aplikáciu, či akékoľvek ďalšie VoIP zariadenia z našej ponuky.

Telefonovanie v rámci rodiny neobmedzene zadarmo

Ako si môžeme volať zadarmo v rámci firmy?

Pre firmy odporúčame každému zamestnancovi priradiť telefónne číslo alebo klapku (telefónne klapky je množné využívať s telefónnou ústredňou), v rámci ktorých si budú môcť zadarmo volať. Volania zadarmo je možné využívať nielen zo stolového telefónu v práci, ale môžete ich mať kdekoľvek so sebou v mobile v našej smartfónovej aplikácii VIPTel Phone, alebo telefonovať z domu napríklad cez webový telefón VIPTel webPhone.

Podľa počtu zamestnancov odporúčame hlasový program VIPTel M s 3 telefónnymi číslami zadarmo, alebo VIPTel L s 10 telefónnymi číslami zadarmo. Počet čísel je možné navýšiť podľa potreby. Ak vám stačí iba 1 telefónne číslo, ale máte záujem o viac klapiek, odporúčame program VIPTel S biznis a virtuálnu telefónnu ústredňu.

Viac o hlasových programoch pre firmy
Viac o virtuálnej telefónnej ústredni

Telefonovanie vo firme zadarmo
Telefonovanie v rámci rodiny neobmedzene zadarmo

Nekonečné hovory v rámci siete bez viazanosti

Ak naše služby ešte nevyužívate, volanie v rámci siete zadarmo je ideálny spôsob, ako ich vyskúšať. Všetky naše hlasové programy sú bez viazanosti, takže ak by vám náhodou naša služba nevyhovovala, využívanie môžete jednoducho ukončiť.

Benefit nekonečných hovorov bez poplatku sa u našich existujúcich zákazníkov teší veľkej obľube. Naši klienti z Obce Dolné Plachtince ho napríklad oceňujú hlavne v rámci komunikácie medzi obecným úradom, školami a školkami, ktoré sú v častom kontakte. Ich feedback, ako aj ďalšie referencie si môžete prečítať na našej stránke.

Ak máte ohľadom využívania nekonečných volaní v sieti VIPTel akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na našej Zákazníckej infolinke 02 20 28 20 28 alebo na [email protected].

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy