Pevná linka sa nám “odtrhla z reťaze” alebo ako išiel headset na vandrovku :)

23.05.2019

Pevná linka sa nám “odtrhla z reťaze” alebo ako išiel headset na vandrovku :)

Radi by sme vám predstavili novinku v našej ponuke, ktorá iste poteší mnohých zákazníkov. Do ponuky nám po úspešnom otestovaní pribudli bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Logitech Wireless Headset H800, ktoré je možné využívať aj so stolovými telefónmi. Ich dosah je až 12 metrov, takže pri telefonovaní už viac nebudete pripútaní ku svojej kancelárskej stoličke a stolovému telefónu. :)


bezdrôtový headset ku stolovému telefónu VIPTel

Kompatibilita

Keďže tieto slúchadlá podporujú bluetooth, sú kompatibilné napríklad aj so stolovými telefónmi z našej ponuky Grandstream GXP2130, Grandstream GXP2160, Grandstream GXV3275 a Grandstream GXV3240. Taktiež je možné ich využívať aj ako headset k mobilnému telefónu. Okrem bluetooth technológie taktiež podporujú pripojenie pomocou nano USB prijímača, vďaka ktorému je možné ich využívať aj s počítačom a telefonovať zo softvérového telefónu, či webového VIPTel Phonu. Ak nano prijímač práve nevyužívate, môžete ho šikovne schovať do úložného priestoru priamo v slúchatku, aby ste ho nestratili.

Ovládanie priamo na slúchadle

Na druhom slúchadle sú k dispozícii tlačidlá na zapnutie, prepnutie módu pripojenia, ovládanie hlasitosti, prepnutie pesničky a podobne. Priamo na slúchadle je tiež možné zdvihnúť hovor, pozastaviť ho či stíšiť mikrofón. Mikrofón sa dá sklopiť do slúchadiel, takže ak akurát netelefonujete, slúchadlá môžete využívať napríklad na počúvanie hudby.

Nabíjanie a nosenie

Slúchadlá sú ľahké a vďaka vankúšikom sú na hlave veľmi pohodlné. Dajú sa zložiť, takže na stole zaberajú menej miesta. Nabíjanie je cez mikro USB kábel a batéria vydrží cca 6 hodín. Odporúčame ich nabíjať iba pripojením k počítaču, inak by sa mohli slúchadlá poškodiť. Pevne veríme, že tento headset bude vyhovovať všetkým, ktorí počas práce často odchádzajú zo svojho miesta, no tiež často telefonujú a majú popri tom radi voľné ruky. Ak vás tento produkt zaujal, headset nájdete v ponuke na našej stránke.

Hodnotenie: 1

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy