4 spôsoby, ako využívať neobmedzené volania s VIPTelom

21.03.2019

4 spôsoby, ako využívať neobmedzené volania s VIPTelom

Potrebujete veľa telefonovať a nechcete byť v strese kvôli účtu? S VIPTelom máte viacero možností, ako volať veľa a neplatiť za to nič alebo len mesačný poplatok, ktorý vás finančne nezruinuje.

1. Volania medzi sebou v rámci siete VIPTel

Túto možnosť môže využívať každý bez ohľadu na to, aký program si vyberie. Pokiaľ máte vy a zároveň váš známy jeden z našich programov, máte istotu, že medzi sebou máte volania neobmedzene zadarmo. Dokonca ponúkame program VIPTel S, za ktorý platíte iba to, čo prevoláte do iných sietí, takže ak nebudete volať naozaj nikomu, len VIPTel zákazníkom, môžete veľa ušetriť a pritom sa neobmedzovať.

2. Balíček s neobmedzenými volaniami na pevnú linku

Ak často voláte na pevnú linku aj mimo našej siete, potom je pre vás balíček VOLAJ DOMOV tou pravou voľbou. Objednajte si ho k ľubovoľnému programu, napríklad k programu VIPTel S a mesačne vás to bude stáť 5,00 € bez ohľadu na to, v ktorej sieti majú pevnú linku vaši blízki a koľko času s nimi pretelefonujte. Ak občas voláte aj na mobilné čísla, odporúčame program VOLAJ DOMOV ČASTEJŠIE. V kombinácii s programom VIPTel S môžete za 7,00 € volať na všetky pevné linky v rámci SR neobmedzene a k nim dostanete aj voľných 100 minút do všetkých slovenských mobilných sietí. Buďte v intenzívnom kontakte so svojou rodinou, a neplaťte za to viac, než je cena balíčka.

3. Balíček s 500 voľnými minútami na mobily

Potrebujete volať známym na mobil viac? Vyberte si balíček VIPTel PS+, v rámci ktorého môžete volať na pevnú linku, koľko chcete, a do mobilnej siete až 500 minút, čo bude stačiť aj veľmi zhovorčivým. S programom VIPTel S mesačne zaplatíte 19,99 € a nemusíte sa báť hovoriť s blízkymi tak dlho, ako potrebujete. Teraz dostanete k balíčku VIPTel PS+ aj kvalitný bezdrôtový VoIP telefón za zvýhodnenú cenu, ale volať môžete aj zo svojho smartfónu, počítača či tabletu prostredníctvom aplikácie.

4. S ústredňou ušetrí každá firma – prepojenie pobočiek

Neplaťte za hovory medzi sebou v rámci firmy! S ústredňou budete kolegom volať efektívne (rýchlo, jednoducho, cez klapky) a navyše, nebude vás to stáť nič navyše mesačného poplatku. Zväčšovanie firmy, prepájanie kancelárií, pobočiek a vnútropodniková komunikácia nie je problém. Aj keď váš kolega sídli v inom meste, za volanie s ním u nás neplatíte. A to sa už naozaj oplatí.

Bližšie informácie nájdete na našej stránke.

Hodnotenie: 3


Späť na všetky blogy