Ako podporiť predaj počas Vianoc. S VIPTelom zvládnete Vianoce bez komplikácií a stresu.

29.11.2018

Ako podporiť predaj počas Vianoc. S VIPTelom zvládnete Vianoce bez komplikácií a stresu.

Online nakupovanie je pre nás neodmysliteľnou súčasťou nášho života a trend nakupovania cez internethlavne počas Vianoc neustále rastie. Máme pre vás pár tipov ako môžete podporiť svoj biznis aj počas sviatkov a prežiť tak ich v pokoji a bez zbytočného stresu.

VIPTel podporte svoj biznis pocas vianoc

Vianočné SMS správy

Skvelým lákadlom pre podporu predaja sú Vianočné SMSky. Množstvo obchodov a firiem posiela svojim zákazníkom SMSky vo forme zľavových kupónov, informujú ich o novinkách, produktoch a výhodných cenách. Pošlite aj vy svojim zákazníkom Vianočnú SMSku a potešte svojich zákazníkov napríklad 50 % zľavou. SMS marketing naštartujete pomocou služby VIPTel SMS.

Christmas decoration

Vianočná zvučka v čakacom rade

Zo všetkých strán k nám znejú vianočné koledy a piesne. Chceli by ste púšťať zákazníkom vianočnú zvučku aj vo vašej pevnej linke? Vytvoríme vám tu správnu vianočnú atmosféru. Máte svoju vlastnú originálnu vianočnú melódiu? Pridaním zvučky k vášmu číslu pevnej linky si vašu firmu zákazníci ihneď zapamätajú. So základnou funkciou ústredne VIPTel – hudba pri čakaní – sa pri telefonáte s operátorom naladí každý zákazník na správnu vlnu vianočného nakupovania.

Nahrávanie hovorov

Vianočné šialenstvo všetci dobre poznáme. S telefonátmi to majú v tomto období náročnejšie aj pracovníci na zákazníckej podpore alebo v call centrách. Vašim operátorom vieme pomôcť k predchádzaniu vianočného zhonu. Odteraz bude minulosťou prepočutie mena zákazníka alebo e-mailovej adresy. S pokročilou funkciou VIPTel ústredne - nahrávaním hovorov – si tak budete môcť vypočuť každý jeden prichádzajúci a odchádzajúci hovor. S nahrávaním hovorov budete omnoho lepšie zvládať telefonické objednávky.

Odkazová schránka

Plánujete ísť na vianočný večierok? Bojíte sa že svojou neprítomnosťou pri telefóne stratíte čo i len jedného zákazníka? Umožnite vašim zákazníkom zanechať odkaz. Zákazníkom tak budete môcť zavolať ihneď ako to bude možné.

Vianočná pohoda s VIPTelom


Ak ste práve zistili, že ste sa tento rok dostatočne nepripravili na vianočný zhon vo vašej firme alebo vás zaujala nejaká funkcia ústredne, prípadne služba VIPTel SMS, ktorá podporí vaše podnikanie nielen cez vianočné obdobie, kontaktujte, prosím, našu zákaznícku infolinku +421 (0)2 20 28 20 28 alebo nám napíšte e-mail na [email protected] . Želáme Vám pokojné vianočné sviatky a úspešný nový rok 2018!

Späť na všetky blogy