Sledujte aktivitu klapiek vo VIPTel Phone vďaka BLF

05.08.2020
BLF tlačidlá vo VoIP aplikácii VIPTel Phone
Obľúbená funkcia telefónov, ktorá má oveľa bohatšie využitie ako len rýchlu voľbu, je k dispozícii už aj v našom softvérovom VoIP telefóne pre smartfóny VIPTel Phone.

Náš VIPTel Phone sme posunuli na ďalší level. Keďže v ňom odteraz môžete využívať efektívne BLF tlačidlá, funkcionalitou sa vyrovná aj pokročilým modelom stolových telefónov. Kto sa s pojmom BLF ešte nestretol, odporúčame náš článok 5 tipov na efektívne využívanie BLF tlačidiel.

V skratke sa však dá povedať, že BLF tlačidlá poskytujú okrem rýchlej voľby obľúbených kontaktov aj možnosť sledovania aktivity klapiek (voľná/obsadená/vyzváňa), preberanie hovorov vyzváňajúcich klapiek, ale aj pohodlné využívanie funkčných kódov (napr. prihlásenie/odhlásenie sa z vyzváňacej skupiny, presmerovanie hovorov a pod.). Ich nastavenie závisí iba od vašich požiadaviek.

Ako využiť BLF tlačidlá vo VIPTel Phone v praxi?

  1. Možnosť sledovania aktivity klapiek (voľná/obsadená/vyzváňa): odteraz môžete vidieť, či kolegyne alebo kolegovia nemajú iný hovor, aby ste ich v tom čase zbytočne neobťažovali ďalším prichádzajúcim hovorom. (Obrázok č. 1) Akonáhle sa klapka uvoľní, uvidíte to pri danom kontakte a budete môcť volať.

  2. Signalizácia prebiehajúceho hovoru vďaka BLF tlačidlu
    Obrázok č. 1 - Pri kontakte Jarka vidíme zelenú signalizáciu prebiehajúceho hovoru a pri kontakte Lukáš a Jakub voľnú linku

  3. Preberanie hovorov vyzváňajúcich klapiek: ak uvidíte, že kolegyni alebo kolegovi vyzváňa už dosť dlho klapka (obrázok č. 2), hovor budete môcť prijať jednoduchým kliknutím na daný kontakt

  4. Signalizácia prichádzajúceho hovoru vďaka BLF tlačidlu
    Obrázok č. 2 - Pri kontakte Jarka vidíme signalizáciu prichádzajúceho hovoru, ktorý by ste mohli zdvihnúť kliknutím na tento kontakt

  5. Pohodlné využívanie funkčných kódov: funkčné kódy majú nesmierne široké využitie. Najčastejšie ich ľudia využívajú na prihlasovanie a odhlasovanie sa z vyzváňacích skupín, zapnutie a vypnutie nahrávania hovorov, alebo nastavenie rôznych predpripravených informačných hlášok, ktoré menia podľa situácie či potreby. Funkčný kód môžete tiež aktivovať alebo deaktivovať jednoduchým kliknutím na nastavené BLF tlačidlo v aplikácii.

BLF tlačidlá pre sledovanie aktivity klapiek si jednoducho môžete nastaviť aj sami. Stačí v záložke pre obľúbené kontakty (záložka s hviezdičkou)pridať číslo klapky požadovanej osoby (znamienko + na obrázku č. 2 vyššie) a v nastaveniach povoliť Indikátor obsadenia linky (BLF) (obrázok č. 3 nižšie).

Pridanie nového BLF tlačidla do VIPTel Phone
Obrázok č. 3 - Nastavenie BLF tlačidla

Pre nastavenie BLF tlačidiel na preberanie hovorov iných klapiek, využívanie funkčných kódov alebo odpovede na akékoľvek iné otázky ohľadom BLF tlačidiel vo VIPTel Phone odporúčame kontaktovať našu technickú podporu na čísle +421 2 20 28 20 29 alebo na [email protected].

Hodnotenie: 5

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy