Letná akcia s VIPTelom - získajte vlastné číslo uplne zadarmo

04.07.2019
VIPTel Blog banner - Synology SMS backup

Využite našu letnú akciu a získajte vlastné číslo úplne zadarmo. Stačí, ak využívate hlasový programVIPTel M alebo VIPTel L. Za číslo neplatíte žiadny mesačný poplatok, takže výhody tejto akcie si môžete užívať nielen počas leta, ale po celý čas, kedy budete využívať naše služby.

Vlastné číslo je telefónne číslo s geografickou predvoľbou podľa miesta zriadenia služby, ktoré si sami vyberiete, avšak nemá výrazne ľahko zapamätateľný tvar. Ak chcete mať telefónne číslo so svojim dátumom narodenia či obľúbeným číslom, máte ideálnu príležitosť. K dispozícii je mnoho číselných množín.

Podmienky súťaže a postup

  • Vlastné telefónne číslo je možné získať bez poplatku k aktivovanému hlasovému programu VIPTel M alebo VIPTel L.
  • Pre objednanie čísla, prosím, kontaktujte naše obchodné oddelenie, ktoré vám zašle dostupné číselné množiny, z ktorých si budete môcť číslo vybrať.
  • Po výbere čísla naše obchodné oddelenie preverí, či je číslo voľné a či patrí do kategórie vlastných čísel. Po jeho schválení vám číslo bezplatne pridelí.
  • Aby ste mohli z čísla volať, alebo na neho prijímať hovory, je potrebné ho nastaviť do VoIP telefónu, prípadne aplikácie, s čím vám v prípade potreby radi pomôžu naši technici.
  • S vlastným telefónnym číslom nie sú spojené žiadne mesačné poplatky, pokiaľ nie je číslo nad rámec hlasového programu. V rámci programu VIPTel M je bezplatné využívanie 3 geografických čísel (každé ďalšie je spoplatnený 1 € s DPH mesačne), v rámci programu VIPTel L 10 geografických čísel (každé ďalšie je spoplatnené 0,30 € s DPH mesačne). S využívaním služieb môžu byť spojené ďalšie poplatky za ústredňu, či ďalšie doplnkové služby.
  • V rámci 1 hlasového programu je možné využívať iba telefónne čísla z 1 geografickej oblasti (s rovnakou predvoľbou).
  • Zľavu je možné využiť od 04.07.2019 - 31.08.2019.

Hodnotenie: 1

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy