Black Friday aj vo VIPTel!

28.11.2019

Vážení zákazníci,

ak ste rozmýšľali nad kúpou nového telefónu, teraz je tá správna chvíľa. V rámci akcie Black Friday, ktorá je aktuála v každom kúte sveta, sme si pre vás tento rok pripravili výhodnú ponuku aj my. Tento piatok - 29.11.2019 - máte možnosť získať ktorékoľvek zariadenie značky Grandstream z našej ponuky s 20% zľavou.

Zľava bude uplatnená automaticky na objednávky vytvorené cez našu stránku a na e-mailové objednávky. Zľava platí iba pre zákazníkov VIPTel s aktivovaným hlasovým programom (VIPTel S, VIPTel M alebo VIPTel L). Zľavu je možné využiť na maximálne 3 ks zariadení pre jedného účastníka.

V prípade otázok sme vám k dispozícii na čísle 02/20282028 alebo na adrese [email protected]

Váš tím VIPTel

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy