Integrácie VIPTel služieb s CRM systémom Raynet

22.10.2019

Vážení zákazníci,

radi by sme vás informovali, že vďaka vášmu dopytu sme pristúpili k API integrácii našich služieb s českým CRM systémom Raynet. Vďaka tejto službe je teraz naše aj ich služby možné využívať pohodlnejšie. Informácie o integrácii nájdete v časti API integrácie alebo na tejto stránke .

Veríme, že našim zákazníkom táto integrácia prinesie vyššie pohodlie pri práci a pomôže k ešte lepšej podpore pre svojich klientov. V prípade otázok sme vám k dispozícii na čísle 02/20282028 alebo na adrese [email protected]


Váš tím VIPTel

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy