Efektívna komunikácia vo firme (4. časť)

17.05.2019

Efektívna komunikácia vo firme (4. časť)

Nemusíte byť v kancelárii, aby ste boli neustále dostupní. Presmerovanie hovorov vám umožní presúvať sa po firme alebo opustiť budovu bez obáv, že by sa vám nedalo dovolať. Prečítajte si aj o vzdialenom vyzdvihnutí hovoru a konferenčnom hovore.

Presmerovanie hovorov

Nachádzate sa v inej kancelárii a nemôžete prijať hovory na svojom telefóne, ale zároveň ich nechcete zmeškať. V takom prípade si môžete prichádzajúce hovory presmerovať na telefón, ktorý budete mať bližšie ako ten svoj. Keď sa vrátite do kancelárie, presmerovanie jednoducho zrušíte. Presmerovať hovory si môžete aj na mobilné číslo, napríklad, ak cestujete, nastavte si presmerovanie vo vašej Zákazníckej zóne, alebo PBX manageri a buďte k dispozícii aj mimo kancelárie.

presmerovanie_hovoru

Vzdialené vyzdvihnutie hovoru

Preberte prichádzajúci hovor za neprítomného kolegu bez toho, aby ste museli vstávať od svojho stola. Stačí, ak vytočíte funkčný kód v tvare **číslo klapky a prijmete hovor za neho. V prípade, že využívate telefón s BLF tlačítkami, stačí si nastaviť jedno z tlačidiel a hovor preberiete jeho stlačením.

Konferenčný hovor

Pokiaľ sa potrebujete telefonicky spojiť s viacerými partnermi naraz, je dobré využiť konferenčný hovor. Výhodou je, že ktokoľvek z pripojených účastníkov môže hovoriť a navzájom sa budete všetci počuť. S účastníkmi sa spájate postupne, pričom s jednotlivými volanými sa môžete porozprávať aj súkromne, rovnako ako odpojiť ktoréhokoľvek účastníka z konferencie. Pre viac informácií a v prípade záujmu o tieto funkcie nás, prosím, kontaktujte.

Späť na všetky blogy