Volajte cez click2call a už nikdy nevytočíte nesprávne číslo

31.05.2019
VIPTel Blog banner - Synology SMS backup
Zrejme každému sa už niekedy prihodilo, že vytočil nesprávne telefónne číslo a dovolal sa tak osobe, ktorej volať nechcel. Na našej zákazníckej infolinke z času na čas tiež prijmeme telefonáty od ľudí, ktorí chceli zrejme volať niekam inam. Najviac nás prekvapil pán, ktorý chcel volať národný výbor v Zlatých Klasoch, či volajúci, ktorý chcel k telefónu Recyklačný fond. Úsmevná situácia tiež nastala, keď u nás pani overovala, či sa nenašla bunda v autobuse číslo 33, či iná pani, ktorá si myslela, že volá opravára rúry.

Keďže u nás vo firme denne voláme mnohým klientom, aj nám sa už pár krát stalo, že zapôsobil ľudský faktor a operátor sa omylom dovolal niekomu inému. Keďže sme radi pri práci efektívni a neradi márnime čas volaním na nesprávne čísla, veľmi sme ocenili, keď naši technici pripravili službu VIPTel Click, korá funguje na princípe click2call. Táto služba zabezpečí vytáčanie telefónneho čísla klikom na myši, takže telefónne číslo nemusíte písať do telefónu ručne. Vďaka VIPTel Clicku nielen šetríte čas automatickým vytáčaním, ale nemôže stať vám ani stať, že číslo napíšete nesprávne. Na volanie stačí označiť myšou požadované telefónne číslo a pravým klikom zvoliť možnosť „volať“.

VIPTel click, doplnková služba

Jednoduchá inštalácia, bezplatné využívanie

Pre využívanie VIPTel Clicku je potrebné si túto službu pridať do prehliadača ako doplnok a vykonať jednoduché nastavenia podľa nášho návodu. Pre využívanie tejto služby stačí využívať akýkoľvek hlasový program VIPTel. Tiež ju môžu využívať aj zákazníci s ústredňou a inými doplnkovými službami. Služba je dostupná pre prehliadače Google Chrome a Mozilla Firefox a je možné ju využívať s telefónmi Grandstream typu GXP21XX a GXV32XX, Cisco telefónmi a naším webovým softvérovým telefónom VIPTel Phone-om. Zákazníci, ktorí na reprezentáciu využívajú viacero telefónnych čísel pomocou funkčného kódu, isto ocenia aj možnosť nastaviť si tieto prefixy a pri vytáčaní hovoru zvoliť prefix, z ktorého chcú volať.

Služba VIPTel Click veľkou mierou zvyšuje pohodlie využívanie telefónnych služieb VIPTel, preto odporúčame každému, aby ju vyskúšal. Informácie ohľadom nastavenia tejto služby nájdete na našej stránke, prípadne na našej zákazníckej linke 02 20 28 20 28.

VIPTel click - grafika

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy