Virtuálna ústredňa VIPTel je integrovaná s ambulantným softvérom CURO

10.09.2020
Virtuálnu ústredňu VIPTel sme integrovali s ambulantným softvérom CURO
Vďaka integrácii virtuálnej ústredne VIPTel s ambulantným softvérom CURO je teraz telefonická komunikácia v ambulanciách oveľa efektívnejšia a vďaka nej majú lekári viac času venovať sa pacientom. Prečítajte si viac v našom blogu.

CURO je obľúbený softvér nielen u lekárov ale aj u zdravotných sestier. Vďaka nemu môžete rýchlo a ľahko vyhľadávať či dopĺňať informácie o pacientoch, zaznamenávať diagnózy, strážiť termíny preventívnych prehliadok, či sledovať štatistiky a výkonnosť celej ambulancie. Okrem iného myslí aj na milé detaily, ktoré mnohých potešia, ako napríklad prehrávač slovenských rádií priamo v programe. Všetky informácie o ňom nájdete na webe curo.sk

Odteraz je vďaka integrácii služieb VIPTel s CURO efektívnejšia a rýchlejšia aj samotná telefonická komunikácia medzi pacientom a ambulanciou. Okrem výhod, ktoré ponúka samotná virtuálna ústredňa VIPTel, ocenia ambulancie aj prepojenie prichádzajúcich a odchádzajúcich telefonátov priamo so softvérom CURO. Pri prichádzajúcom hovore je o ňom lekár či sestra notifikovaná v časti „Dôležité správy“, odkiaľ si následne môže jedným kliknutím otvoriť informácie o volajúcom pacientovi, naplánovať mu vyšetrenie do kalendára alebo zavolať späť. Odchádzajúci hovor je tiež možné vykonať jedným kliknutím z prehľadu ktoréhokoľvek pacienta priamo v systéme CURO.

Ambulatný softvér CURO je integrovaný so službami VIPTel
Ambulantný softvér CURO, zdroj: curo.sk

Naša virtuálna telefónna ústredňa VIPTel ponúka okrem samotnej integrácie aj ďalšie výhody pre profesionálnejší telefonický kontakt. Na základe doterajších skúseností ambulancie najviac oceňujú napr. nastavenie ordinačných hodín, odkazovú schránku, možnosť voľby pre pacienta, či chce telefonovať s recepčnou sestrou, zdravotnou sestrou alebo doktorom a mnoho ďalších. Veľkou výhodou je tiež viac hlasových kanálov, vďaka ktorým môže telefonovať naraz doktor aj zdravotná sestra a ďalší volajúci čakať v čakacom rade na linke.

Benefity virtuálnej ústredne pre ambulancie opísal aj náš spokojný zákazník MUDr. Peter Marko MPH, všeobecný lekár pre dospelých z ambulancie vo Veľkej Lomnici, v rozhovore pre mediweb.hnonline.sk. Veľmi sa tešíme, že MUDr. Marko je s integráciou VIPTel-u a CURA spokojný a svoju pozitívnu skúsenosť odporúča ďalej.

MUDR. Marko v rozhovore pre medionline.hnonline.sk spomenul aj integráciu softvéru CURO s virtuálnou telefónnou ústredňou VIPTel.
MUDr. Peter Marko, MPH, všeobecný lekár pre dospelých využíva softvér CURO s virtuálnou ústredňou VIPTel
zdroj: mediweb.hnonline.sk

O popularite CURA svedčia aj pozitívne reakcie ďalších lekárov. Ak máte ambulanciu, v ktorej by ste CURO chceli vyskúšať, na 30 dní je dostupná jeho testovacia verzia zadarmo. V prípade, že vás výhody tejto integrácie služieb zaujali, bližšie informácie a aj kontakt na partnera CURO nájdete aj na našej stránke alebo neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu na +421 2 20 28 20 28 alebo na [email protected].

Hodnotenie: 3

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy