Najistejšou investíciou je investícia do vzdelania. Program Mini Tech MBA aj s našou podporou.

20.05.2019

Najistejšou investíciou je investícia do vzdelania. Program Mini Tech MBA aj s našou podporou.

Naša COO, Eva Danillová, bola v Lab.Cafe motivovať účastníčky IT kurzu, ktorý je určený výhradne ženám. Mnoho žien má vynikajúce komunikačné, alebo prezentačné zručnosti, na úspešné riadenie projektov v IT sa však potrebujú vyznať trochu aj v technickejších záležitostiach. Čo však robiť, ak na štúdium na univerzite už nie je práve najvhodnejší čas? Práve tu prichádza na pomoc program Mini Tech MBA.

Počas troch mesiacov dokážu starostlivo zvolení lektori z radov špecialistov vysvetliť a naučiť základy IT a programovania aj absolútneho laika. Cieľom programu však nie je, aby sa zo žien stali programátorky, ale aby sa vedeli rozprávať s programátormi a vedeli navigovať IT projekt s pomocou celého tímu tým správnym smerom.

Príbeh našej COO bol pre účastníčky inšpiratívny. Práve cez úspech inej ženy, môžu odbúrať svoje vnútorné bariéry a prekonať strach z IT alebo programovania. Aj to je, popri networkingu a mentoringu, hlavným cieľom tohto kurzu. Motivovať, inšpirovať a nasmerovať k úspechu s využitím nových vedomostí podľa individuálnych schopností a osobných preferencií. Program Mini Tech MBA určite odporúčame ako vynikajúcu investíciu do vzdelania.

Viac o tomto evente a príbehu našej COO si môžete pozrieť v tomto videu.

Mini Tech MBA - podpora VIPTel


Späť na všetky blogy