Akcia VIPTel - získajte telefón len za 1 € mesačne

29.06.2021

Okrem našich obľúbených akcií sme si pre našich verných zákazníkov pripravili aj špeciálnu ponuku na exkluzívne telefóny.

Využívate softvérovú aplikáciu alebo starší telefón a chceli by ste vyskúšať lepší model? Teraz máte ideálnu príležitosť! V rámci našej akcie máte možnosť získať tzv. high-end repasované telefóny za minimálne ceny.

Grandstream GXP2140 - 1,00 € s DPH mesačne

Výborný a spoľahlivý medium-high-end telefón vhodný aj pre recepciu, či pracovníkov call centra. Na veľký farebný displej sa zmestia všetky dôležité informácie ako prehľad hovorov a SIP účtov, dátum, čas, či počasie.

Do telefónu zaregistrujete až 4 SIP účty, samozrejmosťou je HD kvalita zvuku, bluetooth, či PoE pripojenie. Vďaka špeciálnym tlačidlám jednoducho ovládate všetky štandardné funkcie ako prepájanie hovoru, podržanie hovoru, hlasitý odposluch alebo telefónny zoznam. Obľúbenou funkciou je tiež vytváranie telekonferencie až pre 5 účastníkov. Bonus je tiež slot na pripojenie extenzných modulov GXP2200EXT, čím viete telefón rozšíriť o neuveriteľných 160 BLF tlačidiel. Viac informácií o telefóne Grandstream GXP2140.

Grandstream GXP2170 - 2,00 € s DPH mesačne

Grandstream GXP2170 je ešte vyšší model high-end telefónu vhodný aj pre managerov a pracovníkov call centra, ktorí vykonávajú veľké množstvo hovorov. Na veľký grafický farebný displej sa vojde až 6 SIP účtov. Okrem toho je na obrazovke možné využívať až 48 digitálnych BLF tlačidiel, ktoré sa tiež dajú rozšíriť spomínanými extenznými modulmi GXP2200EXT a získať tak ďalších 160 BLF tlačidiel na prepájanie, preberanie, sledovanie či parkovanie hovorov. Taktiež ponúka možnosť telekonferencie do 5 účastníkov, PoE aj pripojenie bezdrôtových headsetov cez bluetooth. Viac informácií o telefóne Grandstream GXP2170

Extenzný modul GXP2200EXT - 1,00 € s DPH mesačne

Extenzný modul Grandstream GXP2200EXT je možné pripojiť k obom modelom telefónov, ktoré sú v rámci tejto akcie k dispozícii. K 1 telefónu sa dajú pripojiť až 4 moduly za sebou, takže môžu rozšíriť počet dostupných BLF tlačidiel až na 160. Modul obsahuje 20 fyzických tlačidiel, no prepnutím na ďalšiu stranu zoznamu je možné využívať až 40 rôznych BLF nastavení. Panel má LCD displej s podsvietením a je vhodný najmä pre recepcie, vrátnice a veľké call centrá. Modul nie je možné využívať samostatne bez telefónu. Viac informácií o extenznom module Grandstream GXP2200EXT.

Neviete ako extenzný modul využiť? Prečítajte si nás blog 5 tipov na praktické využitie BLF tlačidiel.

Podmienky akcie a ďalšie informácie:

  • Akciu môžu využiť všetci zákazníci, ktorí využívajú hlasový program VIPTel L, alebo telefónnu ústredňu s akýmkoľvek hlasovým programom.
  • Akcia je platná do vypredania zásob.
  • Poplatok za prenájom telefónu sa účtuje za každý začatý mesiac.
  • Zariadenie je možné vyzdvihnúť osobne v priestoroch našej spoločnosti v Bratislave, prípadne za poplatok zaslať kuriérom na vašu adresu.
  • Telefóny je možné objednať prostredníctvom našej zákazníckej podpory na [email protected]
  • Repasovaný telefón je zariadenie, ktoré nie je nové a v minulosti už bolo určitý čas využívané napr. na testovanie, alebo slúžilo inému zákazníkovi. Všetky takto ponúkané zariadenia majú nami otestovanú funkčnosť, sú vyčistené a pripravené na používanie.
  • Využívaním repasovaných telefónov sa vyhýbame vytváraniu elektroodpadu, je preto výhodné nielen z ekonomického, ale aj ekologického hľadiska.
  • V prípade pokazenia zariadenia zákazník nemá nárok na výmenu. V prípade, že akcia stále trvá, môže požiadať o prenájom nového zariadenia. V tom prípade je pôvodné zariadenie potrebné vrátiť prenjímateľovi.
  • Zariadenie po ukončení prenájmu neostávajú vo vlastníctve zákazníka a je potrebné ho vrátiť prenajímateľovi.

Ak by ste sa chceli poradiť ohľadom výberu vhodného telefónu, veľmi radi vám poradíme. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ohľadom akcie neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu na čísle + 421 (0)2 20 28 20 28 alebo e-mailom na [email protected].

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy