Objavte našu novú českú stránku

14.10.2021

Vážení zákazníci, s veľkou radosťou oznamujeme, že sme spustili novú stránku so službami a produktami, ktoré ponúkame ako český VoIP operátor pod rovnomennou značkou VIPTel.

Odteraz si môžete prezrieť naše služby ponúkané na českom trhu na stránke www.viptel.cz. Ponuka služieb je rovnako pestrá ako na Slovensku, no ak by ste na stránke nenašli službu, o ktorú by ste mali záujem, neváhajte nám dať vedieť.

Či už potrebujete nové telefónne číslo, alebo už telefónne služby v ČR využívate u iného operátora a chceli by ste ho preniesť do našej siete, sme vám k dispozícii. Radi tiež poskytneme prepojenie slovenských a českých pobočiek prostredníctvom telefónnej ústredne, špeciálne telefónne čísla a farebné linky a rôzne ďalšie služby.

Využite úvodnú akciu

V rámci našej uvádzacej akcie, teraz máte ideálnu príležitosť vyskúšať naše služby so zľavou. Všetci zákazníci, ktorí si počas októbra objednajú niektorý z našich českých programov pre firmy, získajú zľavu vo výške -15 % na využívanie hlasového programu na mesiac november 2021.

Akcia na hlasové služby v ČR

Tešíme sa, že našim zákazníkom odteraz budeme môcť prinášať kvalitné služby nielen na Slovensku, ale aj v Česku a budeme sa tešiť na všetky ďalšie spolupráce a nových zaujímavých klientov.

Ak by ste mali záujem o viac informácií o našich službách poskytovaných v Českej republike, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu či už na slovenskom čísle +421 2 20 28 20 28, alebo českom telefónnom čísle +420 210 012 420 alebo na [email protected] alebo [email protected].

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy