Objavte programy pre ambulancie vytvorené v spolupráci s lekármi

25.02.2021

V priebehu minulého roka sme zaznamenali veľké množstvo dopytov na zefektívnenie telefonickej komunikácie od rôznych zdravotníckych zariadení. V spolupráci s viacerými zanietenými lekármi zo Združenia všeobecných lekárov pre dospelých SR sme preto vytvorili 3 špeciálne programy, ktoré napĺňajú všetky potreby pre pohodlnú komunikáciu medzi ambulanciou a pacientom.

K dispozícii sú 3 programy rozdelené podľa potrieb ambulancie. Každý z nich obsahuje „základnú ingredienciu“ pre efektívnu komunikáciu, ktorou je virtuálna telefónna ústredňa. Vďaka jej správnemu nastaveniu sú zdravotníci v ambulancii menej vyrušovaní neustálym zvonením telefónu, no pacienti zároveň rýchlejšie vybavia to čo potrebujú.


Automatické posielanie SMS

Ordinačné hodiny, odkazová schránka, hlasové menu s navigáciou a mnoho ďalších funkcií

Medzi najvyužívanejšie benefity našich programov patrí napr. uvítanie volajúceho na linke, nastavenie ordinačných hodín mimo ktorých je možné napr. zanechať odkaz, stavanie pacientov do čakacieho radu, hlasové menu s navigáciou pre volajúceho, či prepájanie hovorov napr. medzi lekárom a sestrou. V rámci ceny každého programu je možné využívať až 3 klapky (napr. sestra, lekár, recepcia), a množstvo ďalších funkcií.

Všetky programy umožňujú aj integrácie s rôznymi ambulantnými softvérmi, (napr. CURO) a možnosť telefonovať cez pevnú linku aj z mobilu alebo z počítača vďaka softvérovým telefónom - VIPTel Phone a VIPTel webPhone.

hromadné zasielanie SMS cez internet

Voľné minúty a telefóny

Stredný program VLD Hlas ponúka okrem všetkých vyššie spomenutých benefitov aj volanie do pevných sietí SR bez obmedzení a 100 voľných minút do mobilných sietí SR.

Najvyšší program VLD Plus ponúka okrem všetkých funkcií a voľných minút aj prenájom 2 telefónov z vybranej ponuky na našej stránke.

Napriek tomu, že sme sa snažili v programoch vyhovieť najčastejším požiadavkám ambulancií, môže sa stať, že uvedené programy nemusia vyhovovať každému. Preto je, samozrejme, možné upraviť služby na mieru priamo pre potreby konkrétnej ambulancie. Ohľadom bližších informácií nás kontaktujte na našej infolinke +421 2 20 28 20 28 alebo e-mailom na [email protected].

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy