Web VIPTel je odteraz dostupný aj v anglickom jazyku

31.03.2022
Naša webová stránka bude odteraz dostupnejšia aj pre zákazníkov, ktorí neovládajú slovenčinu.

Po preklade Zákazníckej zóny, rozhrania pre nahrávanie súborov a PBX mangera sme pre našich zákazníkov, či potenciálnych klientov, do angličtiny preložili aj obsah našej stránky www.viptel.sk. Pre zmenu jazyka stačí kliknúť na ikonku vlajočky vpravo hore, prípadne sa na anglickú stránku wwww.viptel.sk/en dostanete priamo prostredníctvom odkazu nižšie:


Ak máte otázky ohľadom našich služieb, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu na 02 20 28 20 28 alebo na [email protected].

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy