Ako poslať SMS z mailu? Využite mail2sms

27.07.2020
Ako poslať SMS z mailu?
SMS správy je možné okrem mobilného telefónu posielať aj cez rôzne internetové rozhrania a dokonca aj priamo z e-mailového klienta. Služba, ktorá to umožňuje, sa nazýva „mail2sms“ a dokáže výrazne zefektívniť komunikáciu a ušetriť mnoho času. V našom blogu vám predstavíme ako funguje a aj niektoré jej výhody.

Ako poslať SMS z mailu?

SMS jednoducho napíšete ako nový e-mail. Ako adresáta následne uvediete mobilné telefónne číslo v potrebnom tvare, ktorý vám oznámi váš dodávateľ SMS služby. V našom prípade je to napríklad [email protected]. Služba mail2sms spracuje váš e-mail a adresát správu príjme ako klasickú SMS na svojom mobilnom čísle.

Posielanie SMS cez internet

Aké sú výhody služby mail2sms?

Zasielanie SMS z e-mailu poskytuje pohodlné preposielanie stručných informácií nielen jednému, ale aj viacerým adresátom. Ak vám napríklad prišiel e-mail s informáciou o zmene času kolegovho meetingu, ktorý naň práve cestuje, správu mu môžete rýchlo preposlať priamo z e-mailu. Nie je nutné sa prihlasovať do iného rozhrania na zasielanie SMS správ, alebo prepisovať informácie do mobilu. Výhodou je tiež to, že príjemca správy nemusí mať internetové prepojenie.

Zasielajte SMS a adresat nemusi mat internetove pripojenie

Napriek tomu, že adresa, na ktorú SMS odosielate obsahuje telefónne číslo príjemcu, nemusíte si pamätať všetky telefónne čísla adresátov naspamäť. Stačí si ich uložiť do zoznamu pod ich menami a pri zasielaní správy vybrať tých, ktorým má správa odísť.

Funkciu mail2sms poskytujeme v rámci služby VIPTel SMS. Ak vás táto služba zaujala, neváhajte si pozrieť našu stránku SMS brána VIPTel, alebo nás kontaktujte na infolinke +421 2 20 28 20 28 alebo na [email protected].

Hodnotenie: 5

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy