Moderné headsety na pohodlné telefonovanie

08.02.2022

Aktualizovali sme ponuku našich headsetov. Pozrite si naše exkluzívne bezdrôtové modely, ktoré prinesú nový zážitok z telefonovania.

Štýlový headset Grandstream GUV3050 využijete vďaka bluetooth technológii takmer kdekoľvek. Pripojíte ho k stolovému telefónu, počítaču, notebooku aj svojmu mobilnému telefónu. Výrobca sľubuje až 12 hodín telefonovania na jedno nabitie, takže aj pri intenzívnom využívaní vám batéria vydrží minimálne jeden celý pracovný deň.

Pri Grandstream zariadeniach je HD kvalita zvuku štandardom, čo je samozrejmosťou aj pre tento model. Headset je vhodný aj do veľkých call centier, či rušných kancelárií, keďže má mikrofón vybavený užitočnou funkciou potlačenia šumu. Vďaka nej účastník hovoru na druhej strane nebude vyrušovaný ruchom v pozadí. Výhodou sú tiež signalizátory prebiehajúceho hovoru na oboch slúchadlách, takže ľudia v kancelárii si môžu vizuálne skontrolovať, či kolega práve telefonuje.

Headset Grandstream GUV3050
Headset Grandstream GUV 3050

Ak máte na headset ešte náročnejšie požiadavky, ideálnou voľbou pre vás bude JPL Element X500. Tento prémiový model je vďaka modulárnemu systému možné využívať mnohými rôznymi spôsobmi. V našej ponuke k headsetu aktuálne poskytujeme bluetooth modul na spárovanie napr. s notebookom či mobilným telefónom a modul, ktorý umožní využívanie s Grandstream telefónmi.

Tieto doplnky umožňujú ovládanie priamo na headsete, takže zabezpečujú vyhľadávanú funkciu profesionálnych slúchadiel a to zdvihnutie hovoru stlačením tlačidla na slúchadle. Okrem toho je možné prijatý hovor rovnakým tlačidlom aj zrušiť, zapnúť a vypnúť režim DND (do not disturb = nevyrušovať), či nastaviť hlasitosť. Samozrejmosťou je tiež signalizácia prebiehajúceho hovoru na slúchadle, aby sa kolegovia počas telefonovania nerušili.

Okrem spomenutých funkcií je výhodou tiež dlhá výdrž batérie – 7-9 hodín aktívneho telefonovania a rýchle plné nabitie už za 60-90 minút. Headset má dosah až 100 metrov od napájacej stanice a tiež ďalšie funkcie, ako potlačenie šumu v pozadí a pod.

Headset JPL Element X500
Headset JPL Element X500

Ak si nie ste istý výberom vhodného headsetu do vašej kancelárie, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu na +421 2 20 28 20 28 alebo na [email protected], kde vám naši operátori radi pomôžu vybrať model, ktorý bude spĺňať vaše kritériá.

Autor blogu - Petra Čtvrtníčková
V našej spoločnosti som začínala na obchodnom oddelení ako podpora pre potenciálnych aj existujúcich zákazníkov. Za 3,5 roka som sa naučila mnoho o zákazníckych potrebách či požiadavkach a zistila som, akú situáciu sa klienti snažia najčastejšie vyriešiť a o aké služby majú najväčší záujem. Neskôr ma zlákal marketing, kde využívam všetky svoje doterajšie skúsenosti a spolu s kolegami sa venujem novým projektom, službám a návrhom na zlepšovanie. Tiež sa zaoberám písaním blogov a článkov, ktoré pomáhajú našim čitateľom prísť na to, ako by im služby VIPTel mohli uľahčiť pracovnú, či súkromnú komunikáciu.

petra
Instagram logoLinkedIn logoFacebook logoVIPTel blog logo

Späť na všetky blogy