Manažérsky telefón Grandstream GXP2170 zaručene ocenia všetci riadiaci pracovníci, ktorí často komunikujú so svojimi zamestnancami.Telefón má 12 linkových tlačidiel, ktoré je možné využívať na rýche prepájanie hovorov, vzdialené vyzdvihnutie hovorov či jednoduchú rýchlu voľbu na zavolanie kolegu.


Manažérsky telefón Grandstream GXP2170 zaručene ocenia všetci riadiaci pracovníci, ktorí často komunikujú so svojimi zamestnancami. Na telefóne je možné nastaviť až 6 rôznych SIP kont, takže ho môžete využívať ako telefón na príjem hovorov z rôznych oddelení. Má 12 linkových tlačidiel, ktoré je možné využiť na sledovanie aktivity klapiek zamestnancov či kolegov, na zrýchlenú voľbu, rýchle presmerovanie či prepojenie hovoru a pod.

Telefón má prehľadný 4,3“ farebný LCD displej, podporuje bluetooth pripojenie, vďaka ktorému môžete využívať bluetooth slúchadlá a telefonovať bez zbytočných káblov.

K telefónu je možné pripojiť až 4 extenzné panely GXP2200EXT, vďaka ktorým budete môcť sledovať aktivitu až ďalších 160-tich klapiek. Základné funkcie, ako prepájanie hovorov, podržanie hovoru, stíšenie hovoru a pod. sú úplnou samozrejmosťou. Pre náročných zákazníkov, ktorí majú radi všetko upravené na mieru, telefón ponúka aj možnosť upravenia vzhľadu LCD displeja podľa vlastnej predstavy pomocou XML.

grandstream GXP2170 grandstream GXP2170 a extenzný modul GXP2200EXT

Počet SIP účtov6
Paralelné hovory6
BLF tlačidlá 12
Displejveľký farebný LCD displej 480x272mm
Telefónny zoznam2000 záznamov
Napájanieelektrická sieť, alebo PoE
Pokročilé funkcie
  • možnosť pripojenia až 4 extenzných panelov GXP2200EXT
  • bluetooth pripojenie
  • možnosť úpravy vzhľadu LDC displeja pomocou XML
  • telefónny zoznam do 2000 záznamov, možnosť stiahnutia XML tel. zoznamu
  • história hovorov do 500 záznamov
  • konferenčný hovor do 5 účastníkov
Ostatné funkcie
  • konektor náhlavnej súpravy RJ9 s funkciou EHS (Electronic Hook Switch) s Plantronics headsetmi
  • možnosť montáže na stenu
  • možnosť integrácie vlastných vyzváňacích melódií
  • podpora štandardných telefónnych funkcií: hold (podržanie hovoru),  transfer (prepojenie hovoru), forward (presmerovanie hovoru)...

Viac informácií o telefóne Grandstream GXP2170 nájdete na stránke výrobcu.

Pri nákupe telefónu Grandstream GXP2170 spolu s programom VIPTel, vám ho zadarmo nakonfigurujeme a pripravíme na telefonovanie. Telefón potom stačí iba pripojiť do elektrickej siete a internetu.


Objednanie telefónu Grandstream GXP2170

Grandstream GXP2170
132.00

Blog

Vyskúšajte nové, výhodnejšie programy pre domácnosti

20.05.2022
Aj keď v týchto časoch služby, žiaľ, zvyknú zdražovať, my sme sa rozhodli naopak ceny znížiť a zároveň poskytnúť výhodnejšie podmienky našich programov pre domácnosti. čítať viac

Piliere našej práce

firstclass

Prvotriedna zákaznícka podpora

wallet

Výhodné ceny

gears

Moderná technológia VoIP

measure-tool

Služby na mieru